Doakan kami dikurniakan zuriat

Daisypath Anniversary tickers

Perhatian

Untuk baca post sebelum ini, sila lihat senarai post di sidebar dan di bawah pos. Jika nak baca post berdasarkan label, ada di sidebar dan menu atas blog (digalakkan).

Mana Post Lama?

Apa khabar kawan-kawan lama?
Semoga kalian semakin bahagia dengan kehidupan sekarang

Berbalik kepada tajuk post, mana post lama yang banyak-banyak tu?
Saya telah buat keputusan untuk private kan post-post itu. Post terakhir adalah pada 28 Mac 2016.

Saya tak delete, ada lagi sebagai kenangan buat diri saya. Biasanya kalau saya terbaca, emosi saya seperti roller coaster. Jadi saya jarang baca balik, tapi akan datang mungkin saya terpaksa baca juga.

Perancangan saya, jika ada peluang saya akan cuba review, ubah suai dan post semula post-post lama yang difikirkan sesuai. In shaa Allah

Jika ada perkembangan saya tentang rawatan kesuburan atau perjalanan saya dalam menanti zuriat, in shaa Allah saya akan kongsikan (tanpa letak password) seperti dulu.

Tapi blog saya ni bukan lagi tentang rawatan kesuburan atau menanti zuriat sahaja (bukan blog TTC). Saya akan tulis perkara lain dan lebih santai rasanya.

Ada sebab saya privatekan blog ni dulu. Kepada sesetengah orang saya katakan blog ini telah berakhir. Saya pun fikir begitu. Tapi ada sebab juga kenapa saya menulis kembali.

Saya merancang untuk diri saya, sesuatu yang besar dengan kembalinya saya menulis blog ini. Ntah saya mampu lakukan atau tidak, saya serahkan kepada Allah. Semoga dipermudahkan urusan.

Saya tak ingat bila saya start privatekan blog ni dulu. Kalau ambil kira dari post terakhir tu, mungkin lebih kurang 3 tahun saya privatekan. Sepanjang tempoh tu memang saya tak update apa-apa. Pernah cuba menulis blog baru tapi terbengkalai dan akhirnya saya delete (kot?) saya pun dah tak ingat urlnya hahaha..

Banyak lagi nak tulis. Saya sambung esok lusa? In shaa Allah.



Ini screenshot sebelum saya privatekan post-post tu. Saya privatekan blog dah lama. Tapi saya privatekan post-post ni baru je, sebelum saya publickan blog. Sebab saya nak publickan blog ni semula tanpa post-post lama.





Banyak juga gadget-gadget yang dah tak berfungsi dalam blog ni. Pelan-pelan nanti saya make up semula la. Hehehe banyak terms saya dah jarang guna. Canggung pula rasanya.

Love

27 Ogos 2019

Post berkaitan :
Perjalanan Blog Irtiyah - Bahagian 1
Perjalanan Blog Irtiyah - Bahagian 2

No comments:

Post a Comment

Sila komen.. jangan malu.. jangan takut.. tuan tanah tak makan orang... =)

Pembaca yang tiada blog @ akaun blogger / tidak mahu dikenali masih boleh tinggal komen guna anonymous tapi kalau boleh sila tulis nama @ nickname selepas komen.

Nama tu adalah nama yg sama anda guna di blog ini supaya saya tidak keliru anda dengan pembaca yang lain. =)